Skydda hemmet med modern teknik

Den gamla typen av villalarm har numera ersatts av moderna tekniker med integrationssystem och smarta lösningar med wifi. Ett smart hem är skyddat på ett smart sätt, mer behövs väl inte sägas? Med olika villalarm av den moderna kalibern blir ditt hem din säkraste borg någonsin.

Antalet företag som erbjuder olika typer av villalarm är många och det är inte alltid de är riktigt duktiga. På Protexus är det dock annorlunda. De arbetar hårt med att hålla sig uppdaterade och ligga steget före både tjuvar och moderna tekniker för att alltid erbjuda något nytt. Du kan handla villalarm på protexus.se till bra priser och till riktigt god service.

 

Tillhörande väktartjänst eller ej

Ställer du dig frågan om du ska ha väktartjänst eller inte i ditt larmsystem? Svaret på den frågan kan bara du själv besvara men en sak är säker – ju mer av värde du har hemma och ju oftare ditt kvarter får påhälsning från tjuvar, desto bättre är det med en väktartjänst. Väktarna rycker ut så fort larmet går och är på plats ungefär som polisen.

 

Leta efter tester online för att hitta bästa larmet

Om du är osäker på vilka typer av larm du behöver kan du göra lite efterforskning online. Det pågår många tester av olika villalarm s att du får mer kött på benen inför köpet. Har du dessutom redan ett befintligt system vore det bra om det bara kunde uppdateras eller integreras med en annan lösning, eftersom du redan är bekant med hur allt fungerar.

 

Smarta larmsystem

Som så mycket annat styrs mycket idag av appar och telefonen. Ett larm kan också göra det. Med ett knapptryck på telefonen vet du hur det står till hemma och du kan reglera timer och olika utrustning så att det ser ut som om du är emma. Du lan även stänga på och av larmet, ringa väktare och spela in från övervakningskameran.