Lägg vantarna på snygga mobiltillbehör

När det är jultider är det ibland svårt att veta vad man ska handla åt sina nära och kära. Något som alltid går hem är mobiltillbehör för vem har inte en smartphone idag? Ett snyggt plånboksfodral är en perfekt gåva till någon du tycker om.

Telefonerna från Samsung har ökat enormt i popularitet. En Samsung s20 är den näst senaste modellen och är ett riktigt kraftpaket med en fantastisk kamera som tar underbara bilder. En sådan telefon är givetvis värd att skydda, och med ett plånboksfodral till Samsung s20 slipper du repor och stötar, samtidigt som du kan förvara andra viktiga papper, kort och handlingar på ett och samma ställe.

 

Ge bort ett fodral i julklapp

Har du svårt att hitta tips på julklappar? Köp ett plånboksfodral. Ett plånboksfodral ser ut som en plånbok och har även fack och funktioner som tar kort och kontanter, mynt och annat. Dessutom finns ett utrymme för din telefon med magnetremsa som håller fast telefonen medan den är i. Plånboksfodral är snygga, ofta gjorda av material som läder, och kan ha en fin design i form av motiv eller utskurna delar på framsidan.

Hos PhoneLife hittar du riktigt fina fodral till din Samsung s20, fodral som du dessutom kan använda till dina andra telefoner om du vill behålla dem eller byta ut din Samsung mot den senaste varianten snart. Köp ett fodral i julklapp – det går alltid hem oavsett om du känner personen väl eller inte. Ta tillfället i akt att handla online nu när julhandeln har fått sig en törn. Massor av branscher har fått ett uppsving, inte minst telefon- och elektronikbranschen.

 

Drygt tre av fyra, 76 procent, kommer att handla hemelektronik samt sport- och fritidsartiklar på nätet i högre eller lika hög grad som i dag, skriver TietoEvry